Alegerea unui patut de la Alondra

De ce sa alegi cel mai bun patut pentru bebe? Pentru ca un somn linistit si odihnitor este important atat pentru bebelusul tau cat si pentru tine. Iar pentru ca tu sa ai un somn linistit trebuie sa te asiguri ca micutul tau doarme confortabil si in siguranta.

Patutul pentru bebe este printre cele mai utile si importante piese pe care trebuie sa le ai. Siguranta, confortul tau si al micutului, pozitia corpului sunt aspecte ce sunt influentate de calitatea patutului in care acesta doarme.

Atunci cand vorbim despre patuturi pentru bebelusi ne gandim in primul rand siguranta, confortul si sanatatea micutului. In primele luni de viata ale micutului, cand acesta nu se poate coordona, siguranta si confortul lui depind de tine. Pentru confortul tau si al bebelusului tau, trebuie sa te asiguri ca alegi cel mai bun patut pentru bebe, mai ales ca acesta isi va petrece foarte mult timp in patut in primele luni de viata.

Inainte sa alegi patutul pentru bebe trebuie sa iti stabilesti prioritatile. In functie de preferintele personale si de obiceiurile familie tale, vei alege patutul pentru bebelus. Si spun ca in functie de obiceiurile familie tale pentru ca este posibil sa ai nevoie de un patut pliabil, pe care sa il iei cu tine in calatoriile voastre.

Patutul pentru bebelus din lemn il poti aseza in camera copilului sau in alt loc din casa si este varianta clasica de patut. In diverse modele, marimi si disponibil cu nenumarate accesorii, patutul pentru bebe din lemn este alegerea perfecta pentru o familie care nu are obiceiul de a calatorii mult cu copilasul.

Patutul pentru bebe trasformabil este indicat in cazul in care nu vrei sa achizitionezi un alt pat odata cu trecerea anilor. Prin detasarea lateralelor, patulul transformabil poate fi utilizat si atunci cand micutul tau creste. Insa, atunci cand alegi acest model, trebuie sa acorzi atentie unor detalii precum greutatea sustinuta si dimensiunile. Trebuie sa te gandesti ca micutul tau va creste in greutate si inaltime, iar patutul trebuie sa suporte noile dimensiuni.

Alondra vine cu foarte multe modele de patut ca tu sa te poti bucura in liniste de toate produsele achizitionate pentru bebelusul tau drag.