Alege Alondra Baby

Nu pretul patutului trebuie sa fie principalul criteriu de selectie, ci siguranta copilului. Un patut scump nu garanteaza aceasta conditie.Indiferent de tipul patutului pentru bebelusi, aveti grija ca peretii laterali sa permita o circulatie buna a aerului. Daca patutul este din material textile, alege unul care sa aiba toti peretii din plasa.

Ideal este ca patutul sa aiba roti cu opritoare sau detasabila. In primele luni de viata, veti dori sa il mutati dintr-o camera in alta. Mai mult decat atat, rotile te vor ajuta sa stergi mai usor praful de sub patutul pentru bebelusi.

Inainte sa cumparati patutul, analizati cu atentie marginile si cautati un model care sa aiba o protectie a acestora, dintr-un material moale, pentru ca cei mici au tendinta sa muste marginile patului in momentul in care pot ajunge la ele.

Ganditi-va din timp unde vreti sa amplasati patutul pentru bebelusi, faceti masuratorile necesare inainte sa mergeti la cumparaturi, pentru a sti cu exactitate dimensiunile pe care contati.

Daca alegeti un patut din lemn, atunci alegeti unul care sa aiba macar un perete detasabil, cu un sistem usor de folosit. Daca v-ati hotarat sa alegeti un patut pliabil cu peretii din material textil, atunci trebuie sa alegeti unul cu fermoar laterial. Nu de alta, dar va va fi mult mai usor sa puneti si sa il luati pe cel mic atunci cand veti transforma patutul pentru bebelusi in tarc.

Sa fii parinte nu este deloc usor insa este foarte frumos. Unele cumparaturi iti vor da batai de cap insa acest lucru nu este negativ, ci ba dimpotriva, iti vei aminti cu placere peste ani cate sacrificii ai facut pentru bebelusul tau scump. Viata trece foarte repede iar noi trebuie sa ne bazam pe lucrurile importante. Siguranta bebelusul tau reprezinta telul tau in viata, stim cu totii asta! De aceea, alege doar produse impecabile, rezistente si pline de siguranta. Alondra baby este intotdeauna acolo pentru tine, asteptandu-te sa comanzi ceea ce stii ca este foarte bun si iti place. Bebelusul tau va fi mandru de tine si va dori sa iti multumeasca chiar si cu un simplu zambet! Alege doar ceea ce este frumos si bun.

Nu prețul pătuțului trebuie să fie principalul criteriu de selecție, ci siguranța copilului. Un pătuț scump nu garantează aceasta condiție. Indiferent de tipul pătuțului pentru bebeluși, aveți grija ca pereții laterali să permită o circulație buna a aerului. Dacă pătuțul este din material textile, alege unul care sa aibă toți pereții din plasă.

Ideal este ca pătuțul să aibă roti cu opritoare sau detașabile. În primele luni de viată, veți dori sa îl mutați dintr-o cameră în alta. Mai mult decât atât, rotile te vor ajuta să ștergi mai ușor praful de sub pătuțul pentru bebeluși.

Înainte să cumpărați pătuțul, analizați cu atenție marginile și căutați un model care sa aibă o protecție a acestora, dintr-un material moale, pentru că cei mici au tendința sa muște marginile patului în momentul în care pot ajunge la ele.

Gândiți-va din timp unde vreți să amplasați patutul pentru bebelusi, faceti măsurătorile necesare înainte sa mergeți la cumpărături, pentru a ști cu exactitate dimensiunile pe care contați.

Daca alegeti un patut din lemn, atunci alegeti unul care sa aiba macar un perete detasabil, cu un sistem usor de folosit. Daca v-ati hotarat sa alegeti un patut pliabil cu peretii din material textil, atunci trebuie sa alegeti unul cu fermoar laterial. Nu de alta, dar va va fi mult mai usor sa puneti si sa il luati pe cel mic atunci cand veti transforma patutul pentru bebelusi in tarc.

Sa fii parinte nu este deloc usor insa este foarte frumos. Unele cumparaturi iti vor da batai de cap insa acest lucru nu este negativ, ci ba dimpotriva, iti vei aminti cu placere peste ani cate sacrificii ai facut pentru bebelusul tau scump. Viata trece foarte repede iar noi trebuie sa ne bazam pe lucrurile importante. Siguranta bebelusul tau reprezinta telul tau in viata, stim cu totii asta! De aceea, alege doar produse impecabile, rezistente si pline de siguranta. Alondra baby este intotdeauna acolo pentru tine, asteptandu-te sa comanzi ceea ce stii ca este foarte bun si iti place. Bebelusul tau va fi mandru de tine si va dori sa iti multumeasca chiar si cu un simplu zambet! Alege doar ceea ce este frumos si bun