Termeni și condiții

1. Condiţii generale:


Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea ALONDRABABY.RO M^M Marketing SRL, denumită în continuare „ALONDRABABY.RO”, „nouă ” sau „noi”, pe site-ul ALONDRABABY.RO pe versiunea pentru mobil a site-ului, prin aplicaţia pentru mobil sau din catalog prin telefon (toate fiind denumite „ALONDRABABY.RO”).


Prin utilizarea ALONDRABABY.RO şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani, care nu se află sub tutelă, nu activează ca persoane juridice și care au rezidență sau o altă adresă în România (excluzând companii de redirecționare a adresei) pot plasa o comandă.Includerea oricăror produse sau servicii pe ALONDRABABY.RO la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment.


 Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe ALONDRABABY.ROla momentul plasării comenzii.


ALONDRABABY.RO dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți (i) să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; (ii) să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul hm.com sau care ar afecta siguranța site-ului sau (iii) să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.


2. Preţurile şi taxele de livrare:

Preţurile afişate pe ALONDRABABY.RO includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.Taxa de livrare pentru fiecare comandă va fi aceeaşi, indiferent de mărimea sau greutatea comenzii dumneavoastră. Costul pentru fiecare metodă de livrare este indicat clar în timpul procesului de finalizare a comenzii. Taxa standard de livrare este de 16,90 LEI. În cazul în care nu vă putem livra integral comanda şi trebuie să efectuăm mai mult de o livrare, nu veţi suporta o taxă suplimentară pentru livrările ulterioare. Pot exista diferențe între prețurile din magazinul tradițional și din cel online.

3. Plasarea comenzii/încheierea contractului:Opţiunile disponibile de plasare a comenzii sunt prin intermediul hm.com sau prin telefon. Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să vizitaţi paginile referitoare la Serviciul cu clientiImediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita să contactaţi Serviciul pentru clienţi ALONDRABABY.RO care va efectua rambursarea sumei.4. Livrare:ALONDRABABY.RO depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau la altă adresă din România, conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.


ALONDRABABY.RO va încerca să depună diligenţe pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Dorinţa noastră este să livrăm comanda în termen de 2 până la 4 zile lucrătoare de la confirmarea sa. Deşi intenţia noastră este să efectuăm livrarea în intervalul comunicat, va aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente independente de voinţa noastră, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmarii comenzii. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 30 de zile, puteţi anula comanda.


Înainte de plasarea comenzii, veţi fi informat/ă cu privire la termenul de livrare estimat. Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare care conţine termenul de livrare estimat.În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul pentru clienţi ALONDRABABY.RO prin apel telefonic la +40720-340-560 sau prin e-mail OFFICE@ALONDRABABY.RO

5. Anularea comenzii:

Puteţi anula sau returna comanda de la data plasării comenzii până în ziua 30 de la primirea articolelor comandate. Dacă aţi plătit pentru aceste articole, vi se va rambursa o sumă care va include taxele de livrare standard ale ALONDRABABY.RO şi care va exclude taxa de retur de 4,90 LEI al articolelor către ALONDRABABY.RO în cazul în care a fost generată o astfel de taxă. În cazul în care alegeţi să păstraţi anumite articole şi să anulaţi doar parţial comanda, taxa de livrare nu va fi rambursată.Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne transmiteţi o notificare scrisă fie prin poştă, utilizând de preferinţă formularul de retur pretipărit din colet, fie expediind o scrisoare Serviciului pentru clienţi ALONDRABABY.RO, M^M Marketing SRL, Serviciul Clienți, Buzau, Judetul buzau, România; prin e-mail la OFFICE@ALONDRABABY.RO apoi returnaţi-ne articolul/articolele conform prevederilor din secţiunea 6 (Returnări) de mai jos în termenul de 28 de zile specificat în secţiunea 5.1 de mai sus. Noi vom încerca să efectuăm rambursarea utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii (sau, în cazul în care articolele nu au fost achitate încă, vom reflecta returul articolelor în soldul contului dumneavoastră) în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele sau dovada că le-aţi returnat. Poate fi utilizată o altă metodă de plată pentru rambursare cu condiţia ca dumneavoastră să fiţi de acord cu această modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea ALONDRABABY.RO şi să returnaţi articolul conform secţiunii 6 (Returnări) de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, ALONDRABABY.RO va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevăzut de lege.6. Returnări:ALONDRABABY.RO garantează o rambursare integrală conform secţiunii 


5. (Anularea comenzii) cu condiţia ca toate articolele să fie returnate în aceeaşi stare în care erau la primire. 


Acest lucru înseamnă că articolele nu trebuie să fi fost deteriorate, murdărite, spălate, modificate sau purtate (cu excepţia probării lor) şi că orice etichete ale articolului sau coletului trebuie să fie intacte.Toate coletele conţin un formular de retur pretipărit pe care trebuie să-l utilizaţi dacă decideţi să returnaţi vreun articol. Veţi găsi mai multe informaţii detaliate cu privire la procesul nostru de returnare pe bonul de livrare.Duceţi articolele pe care le returnaţi la un centru de preluare expedieri (Nemo Express, Atlassib şi Cargus) din România. Dacă preferaţi, puteţi returna articolul/articolele şi prin preluare de la domiciliu.